CrystaLand Kristálykulacs - Szállítási és fizetési ismertető

Mennyi idő alatt kapom meg a rendelésem?

Készleten lévő termékeinket akár másnap (vagy a következő munkanapon) kézhez kaphatod, ha előtte való nap leadod a rendelésedet 10:00-ig.

Rendelhető állapotú termékeknél érdeklődj a pontos szállításról nálunk (ilyen esetben már úton van raktárunkba az újabb készlet így pár nap csúszással várható)

Előrendelhető termékeinknél a leírásban feltüntettük, hogy mikorra válik elérhetővé a rendelés.

Tudok egyszerre előrendelni és vásárolni?

Sajnos nem. Ha egy előrendeléses terméket adsz a kosárhoz, akkor csak az lesz benne, minden más eltávolításra kerül. Ilyen esetben külön kell megrendelni az előrendeléses és a sima termékeket.

Milyen fizetési módok közül tudok választani?

Lehetőséged van átutalással és bankkártyás fizetéssel rendelni. A bankkártyás fizetés esetén azonnal feldolgozzuk a rendelésed, míg az átutalásosnál 1-2 nap átfutási idő várható.

Milyen szállítási módok közül tudok választani?

A szállítás választásod szerint történhet GLS futár segítségével, de kérheted a több mint 800 GLS csomagpont valamelyikére illetve FOXPOST csomagautomatákba.

Mennyibe kerül a szállítás?

990 Ft-ért szállítjuk ki a megrendelt terméket Magyarországon belül bárhová!

Külföldre is tudok rendelni?

Jelenleg sajnos nem, de tervezzük!

Mi történik, ha a csomag sérülten érkezett meg?

A legbiztosabb az, ha alaposan szemügyre veszed a csomagot, amikor azt átveszed azt a kézbesítő futártól. Sokszor már a csomagoláson is látszódik, ha sérülés történt, ilyen esetben érdemes azonnal kérvényezni a Kárjegyzőkönyv felvételét. A futár készséggel kitölti az adatokat, így azonnal megkezdődik az eset kivizsgálása.

Ha az azonnali kárjegyzőkönyv elkészítésére nincs lehetőség, vagy elsőre nem látszik külsérelmi nyom a csomagoláson, úgy három nap áll rendelkezésre, hogy a káreseményt jelezd a szállítmányozó partnerünk felé az alábbi űrlapon keresztül:

Káresemény bejelentő

Nem találom a kérdésemre a választ, hol tudok segítséget kérni?

Több módon is felveheted velünk a kapcsolatot. A hivatalos elérhetőségünk az email címünk, a rendeles@crystaland.hu email címen keresztül, de írhatsz nekünk Facebook Messengeren az oldalon belül vagy a Kapcsolat menüben.

AJÁNDÉK NÉLKÜL TÁVOZNÁL?​

5% KEDVEZMÉNY​

A KÖVETKEZŐ VÁSÁRLÁSKOR!​

Ha szeretnéd, azonnal elküldjük az email címedre​

A kuponkód igénylésével az ingyenes VIP Club tagja leszel, további információk adatvédelmi szabályzatban.